De Efteling ligt in de Brabantse plaats Kaatsheuvel, vlakbij de grote steden Tilburg en Den Bosch. Vanuit Tilburg en Den Bosch rijden rechtstreekse bussen naar De Efteling en met eigen vervoer is het vaak slechts 20 minuten rijden naar De Efteling. Het is daarom goed mogelijk om een hotel in de omgeving van De Efteling te reserveren. Soms zijn de overige hotels bij De Efteling ook goedkoper dan het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van diverse hotels bij De Efteling. Alle hotels zijn prima van kwaliteit en service.


De hotels zijn boekbaar via onderstaande websites:

Booking.com

Hotelspecials.nl

Hotels.com

Peter Langhout Reizen

Vrij Uit

Weekendje Weg

Pretpark Hotels - Efteling Hotels

Hotels bij De Efteling

Hotel de Kroon

Hotel de Kroon gelegen in Kaatsheuvel heeft de beschikking over 14 modern ingerichte kamers. Hotel de Kroon heeft een gratis internetverbinding en gratis parkeergelegenheid. Vanuit Hotel de Kroon is het slechts 5 minuten wandelen naar de ingang van De Efteling. Hotel de Kroon heeft tevens een restaurant en bar. Alle kamers en openbare ruimten zijn rookvrij.Hotel de Joremeinshoeve

Dit kleine maar zeer gezellige hotel beschikt over 10 kamers. Het hotel is gevestigd in een oude boerderij uit de 18e eeuw. De kamers zijn zeer netjes ingericht en beschikken allemaal over alle hedendaagse gemakken. Het hotel heeft een gratis Wifi verbinding en u kunt er gratis parkeren. Vanuit Hotel Joremeinshoeve bent u binnen enkele minuten bij de ingang van De Efteling en het Efteling Golfpark.

Hotel Waalwijk

Op een kleine 10 minuten rijden met de auto  van De Efteling vindt u dit gezellige en nette familie hotel gelegen in Waalwijk. Hotel Waalwijk heeft de beschikking over 61 kamers, een eigen restaurant, bar en wifi tegen betaling. Bij Hotel Waalwijk kunt u gratis parkeren. Op een kleine 5 minuten lopen is een bushalte vanaf waar een bus u in ongeveer 10 minuten naar De Efteling brengt.

NH Waalwijk

Dit hotel is zeer centraal gelegen tussen Den Bosch en Tilburg en op slechts 5 minuten rijden van De Efteling. NH Waalwijk heeft de beschikking over 120 kamers en deze zijn allemaal trendy en compleet ingericht. Bij het NH Waalwijk kunt u gratis parkeren en gratis gebruik maken van een Wifi verbinding. NH Waalwijk heeft een eigen restaurant waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren.

Hotel Friends

Op zeer korte afstand rijden met de auto van De Efteling, slechts 4 minuten, vindt u dit hotel aan de rand van de stad Waalwijk. Hotel Friends beschikt over 14 kamers, restaurant en bar. In de directe omgeving van het hotel zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Hotel Friends heeft een gratis draadloze internet verbinding en u kunt uw auto gratis parkeren bij het hotel.