Het Efteling Hotel in Kaatsheuvel is een echt sprookjesachtig hotel. Laat u in de watten leggen door de gastvrijheid en service die u van De Efteling gewend bent. Het Efteling Hotel heeft de beschikking over meer dan 100 sfeervol ingerichte Comfortkamers, enkele Torenkamers en twintig themasuites. Deze themasuites zijn compleet in de stijl van een sprookje of attractie van De Efteling ingericht. Zo is er bijvoorbeeld een speciale Vliegende Hollander suite en een Carrousel suite. Tijdens uw verblijf in het Efteling Hotel heeft u natuurlijk onbeperkt toegang tot het Efteling Park.Adres:

Efteling Hotel

Horst 31

5171 RA Kaatsheuvel


Website:

www.eftelinghotel.nl
Efteling Hotel

2-persoons Comfortkamer

De 2-persoons Comfortkamer in het Efteling Hotel is keurig en modern ingericht. De Comfortkamer is van alle gemakken voorzien waaronder airconditioning, modern ingerichte badkamer, kluisje en gratis draadloos internet. Tevens is er een tv aanwezig waarop speciale Efteling (kinder)zenders te vinden zijn. U kunt in deze Comfortkamer kiezen voor een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden.

4-persoons Comfortkamer

De 4-persoons Comfortkamer in het Efteling Hotel heeft een indeling van twee 2-persoonsbedden. Tegen betaling is het mogelijk hier een extra babybed of 1-persoonsbed bij te plaatsen. De kamer heeft een keurig ingerichte badkamer, airconditioning, kluisje en er is gratis draadloos internet. Tevens heeft de tv speciale Efteling (kinder)zenders.

Torenkamers

De speciale Torenkamers van het Efteling Hotel hebben net wat meer ruimte dan de Comfortkamers. De Torenkamers zijn voorzien van een aparte zithoek met een lekkere lichtinval. De Torenkamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er een keurig ingerichte badkamer, gratis draadloos internet, airconditioning en een tv met speciale Efteling(kinder)zenders.

Thema Suites

Het Efteling Hotel is uniek doordat er ook een aantal speciale Thema Suites zijn. U kunt kiezen uit de volgende Thema Suites. Assepoester-, Bruids-, Carrousel-, Circus-, Coca-Cola-, Doornroosje-, Fata Morgana-, Fifties-, Golf-, Hans Christian Andersen-, Hans en Grietje-, Konings-, Noorderlicht-, Laven-, Pardoes-, Sneeuwwitje-, Theater-, Vliegende Hollander-, Wonderwater- en de Wolf en de Zeven Geitjes Suite.