De Efteling ligt in de Brabantse plaats Kaatsheuvel, vlakbij de grote steden Tilburg en Den Bosch. Vanuit Tilburg en Den Bosch rijden rechtstreekse bussen naar De Efteling en met eigen vervoer is het vaak slechts 20 minuten rijden naar De Efteling. Het is daarom goed mogelijk om een camping in de omgeving van De Efteling te reserveren. Deze campings bij De Efteling zijn natuurlijk ook goedkoper dan het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van diverse campings bij De Efteling. Alle campings zijn prima van kwaliteit en service.


De campings zijn boekbaar via onderstaande websites:

Vrij Uit - Campings en Hotels

Peter Langhout Reizen

Pretpark Campings - Efteling Campings

Vacansoleil - Campings

Campings bij De Efteling

Droomgaard, Kaatsheuvel

Vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel ligt op slechts enkele minuten rijden van De Efteling. Droomgaard beschikt over een compleet activiteitenprogramma voor jong en oud. Er is een binnen- en buitenzwembad aanwezig en een mooie speeltuin voor de kinderen. Droomgaard is ook ideaal voor wandelaars en fietsers door de aanwezigheid van diverse wandel- en fietsroutes.Camping Duinlust, Kaatsheuvel

Binnen 5 minuten rijden met de auto staat u vanuit Camping Duinlust voor de ingang van De Efteling. Dit is natuurlijk ideaal als u met de kinderen op diverse dagen een bezoek wilt brengen aan De Efteling. Camping Duinlust heeft de beschikking over diverse typen stacaravans en een binnenzwembad. De ligging bij de Loonsche en Drunense Duinen is voor wandelaars en fietsers perfect.

De Katjeskelder, Oosterhout

Camping de Katjeskelder is gelegen in het Brabantse Oosterhout wat op een kleine 15 minuten rijden ligt van De Efteling. Het vakantiepark ligt in een mooie groene en rustige omgeving en de camping is zeer kindvriendelijk. Naast een activiteitenprogramma en speeltuin beschikt De Katsjeskelder over een binnen- en buiten zwembad.