Efteling Bosrijk is het prachtig in de natuur gelegen vakantiepark van De Efteling in Kaatsheuvel. Efteling Bosrijk heeft diverse verblijfsmogelijkheden; zo zijn er appartementen, dorpshuisjes en boshuisjes. Alle appartementen en huisjes zijn compleet uitgerust met alle hedendaagse gemakken. De appartementen kunnen al gereserveerd worden vanaf twee personen. Een huisje is pas boekbaar vanaf vier personen. Efteling Bosrijk heeft haar eigen restaurant waar u heerlijk kunt ontbijten en dineren. Tevens beschikt Efteling Bosrijk over een overdekt zwembad.



Adres:

Efteling Bosrijk

Kinkenpolder 1

5171 RA Kaatsheuvel


Website:

www.eftelingbosrijk.nl




 

Efteling Bosrijk

4-persoons Poorthuysappartement

Het 4-persoons Poorthuysappartement in Efteling Bosrijk is keurig en modern ingericht. Het Poorthuysappartement is van alle gemakken voorzien waaronder handdoekenpakket, modern ingerichte badkamer, kitchenette en gratis draadloos internet. Tevens is er een tv aanwezig waarop speciale Efteling (kinder)zenders te vinden zijn. Het Poorthuysappartement is voorzien van een 2-persoonsbed en een stapelbed.

4-persoons Landhuysappartement

Het 4-persoons Landhuysappartement in Efteling Bosrijk is keurig en modern ingericht. Het Landhuysappartement is van alle gemakken voorzien waaronder handdoekenpakket, modern ingerichte badkamer, kitchenette en gratis draadloos internet. Tevens is er een tv aanwezig waarop speciale Efteling (kinder)zenders te vinden zijn. Het Landhuysappartement is voorzien van een 2-persoonsbed en een stapelbed.

4- tot 8-persoons Boshuys

Het 4- tot 8-persoons Boshuys in Efteling Bosrijk is keurig en modern ingericht. Het Boshuys is van alle gemakken voorzien waaronder handdoekenpakket, modern ingerichte badkamer, volledige keuken en gratis draadloos internet. Tevens is er een tv aanwezig waarop speciale Efteling (kinder)zenders te vinden zijn. De Boshuysjes zijn vrijstaand gelegen aan het water of in het bos.

6- tot 8-persoons Dorpshuys

Het 6- tot 8-persoons Dorpshuys in Efteling Bosrijk is keurig en modern ingericht. Het Dorpshuys is van alle gemakken voorzien waaronder handdoekenpakket, modern ingerichte badkamer, keuken en gratis draadloos internet. Tevens is er een tv aanwezig waarop speciale Efteling (kinder)zenders te vinden zijn. De Dorpshuysjes liggen  aan een levendig en gezellig plein.