Sprookjesnachten.com brengt alle sprookjesachtige overnachtingen van en bij De Efteling bij elkaar. U vindt hier informatie over het sprookjesachtige Efteling Hotel en het prachtige vakantiepark Efteling Bosrijk.


Sprookjesnachten.com heeft verder alle hotels en campings in de buurt van De Efteling op een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk een passende verblijfsaccomodatie voor uw weekendje Efteling vindt. Het reserveren van overnachtingen gebeurt bij de partners van Sprookjesnachten.com en is daarom altijd vertrouwd en veilig.


De Efteling heeft tegenwoordig zoveel te bieden dat een dag gewoon niet meer genoeg is. De Efteling is een van s werelds beste attractieparken en beschikt over een zeer goed attractie aanbod. De service van het gastvrije Brabantse personeel in De Efteling is van ongekende hoogte. In De Efteling vindt u ook diverse horecagelegenheden waar u kunt genieten van heerlijke gerechten.

 

Welkom op Sprookjesnachten.com

De Efteling beschikt over een Efteling Hotel met 144 kamers en een vakantiepark Efteling Bosrijk met ruim 1000 bedden. Tijdens uw verblijf in het Efteling Hotel of in Efteling Bosrijk heeft u onbeperkt gratis toegang tot De Efteling.

Efteling Hotel, Kaatsheuvel

Sprookjesachtiger dan een verblijf in het Efteling Hotel bestaat natuurlijk niet. Het Efteling Hotel, gelegen aan de rand van het Efteling Park, is zeer modern ingericht en de kamers zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken. Het Efteling Hotel heeft een prima restaurant waar u heerlijk kunt ontbijten en dineren. Voor de kinderen is er genoeg te beleven op bijvoorbeeld de kinderspeelplaats.

Efteling Bosrijk, Vakantiepark

Op steenworp afstand van de entree van De Efteling vindt u Efteling Bosrijk. Het vakantiepark van De Efteling ligt in een geweldig mooie en rustige omgeving. Efteling Bosrijk straalt zoveel rust en gemoedelijkheid uit dat het elke keer na een bezoek aan De Efteling heerlijk ‘thuis komen’ is. Efteling Bosrijk beschikt over een prima restaurant waar u heerlijk kunt eten.